Strada. Popoveni Nr. 5B, Craiova
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Strada. Popoveni Nr. 5B, Craiova
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Eurotehnica IT&C
Sisteme de Detecție-Efracție:
Siguranța proprietății este esențială în zilele noastre, iar sistemele de detecție-efracție oferite de Eurotehnica IT&C reprezintă soluția ideală pentru a preveni și descuraja activitățile neautorizate. Cu o combinație de tehnologie de ultimă oră și servicii personalizate, noi ne asigurăm că fiecare client beneficiază de cel mai înalt nivel de securitate.

Inovații în Securitatea Proprietății

La Eurotehnica IT&C, ne mândrim cu furnizarea unor sisteme de detecție-efracție avansate, adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client. Utilizăm cele mai recente tehnologii, de la senzori de mișcare de înaltă precizie la sisteme integrate de alarmă și supraveghere video. Aceste sisteme oferă nu doar o monitorizare eficientă, ci și o reacție rapidă în cazul unor incidente.
Soluții personalizate pentru diverse cerințe. Fiecare spațiu are propriile sale provocări în materie de securitate. Eurotehnica IT&C oferă:
 • Consultanță și Proiectare:

  Analizăm spațiul tău și proiectăm un sistem de detecție-efracție care să răspundă perfect nevoilor tale.
 • Instalare Profesională:

  Asigurăm instalarea eficientă și discretă a echipamentului, minimizând perturbarea activităților zilnice.
 • Mentenanță și Suport:

  Oferim mentenanță regulată și suport tehnic pentru a asigura funcționarea optimă a sistemelor pe termen lung.
Un Partener de Încredere pentru Securitatea Ta
Prin colaborarea cu Eurotehnica IT&C, beneficiezi nu doar de echipamente de înaltă calitate, ci și de un parteneriat bazat pe încredere și profesionalism. Scopul nostru este de a-ți asigura pacea și siguranța, oferindu-ți cele mai eficiente și fiabile soluții de securitate. Alege sistemele de detecție-efracție de la Eurotehnica IT&C pentru a beneficia de o protecție avansată, adaptată nevoilor tale. Indiferent de provocările pe care le aduce securitatea spațiului tău, noi suntem aici pentru a-ți oferi soluția optimă.

Servicii de urgență prompte și fiabile, asigurând intervenții rapide și soluții eficiente pentru orice situație critică în domeniul instalațiilor electrice. Disponibilitatea noastră înseamnă că suntem mereu gata să răspundem nevoilor tale imediate. 0762.111.350.

Contact
 • Strada. Popoveni Nr. 5B, Craiova
 • Luni-Vineri 08:00 - 17:00
 • 0721.322.260

Ai o intrebare?