Strada. Popoveni Nr. 5B, Craiova
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Strada. Popoveni Nr. 5B, Craiova
Luni-Vineri 08:00 - 17:00
Eurotehnica IT&C
Automatizări Avansate pentru Porți, Bariere și Uși de Garaj
Într-o eră în care confortul și securitatea sunt esențiale, automatizările pentru porți, bariere și uși de garaj oferite de Eurotehnica IT&C aduc o nouă dimensiune eficienței și siguranței în spațiile rezidențiale și comerciale. Folosind tehnologii de ultimă generație, noi ne asigurăm că fiecare soluție de automatizare nu doar simplifică viața, ci și adaugă un strat suplimentar de securitate.

Tehnologie Inovatoare în Automatizări

La Eurotehnica IT&C, ne mândrim cu furnizarea de soluții de automatizare moderne pentru porți, bariere și uși de garaj. Aceste sisteme sunt proiectate să ofere o operare lină și sigură, cu funcționalități precum controlul de la distanță, sisteme de deschidere automată bazate pe senzori și interfețe intuitive de utilizator.
Fie că este vorba de o locuință, o companie sau o instituție publică, serviciile noastre includ:
 • Automatizări Personalizate:

  Configurăm și instalăm sisteme de automatizare care corespund nevoilor specifice și designului proprietății.
 • Integrare și Conectivitate:

  Sistemele noastre pot fi integrate cu alte dispozitive de securitate și sisteme inteligente de acasă pentru o gestionare eficientă și centralizată.
 • Service și Mentenanță:

  Oferim service și mentenanță pentru a asigura durabilitatea și eficiența constantă a sistemelor instalate.
Expertiza Eurotehnica IT&C în Automatizări
Echipa noastră de profesioniști lucrează îndeaproape cu fiecare client pentru a asigura că soluțiile noastre nu doar îndeplinesc, ci chiar depășesc așteptările. Ne mândrim cu capacitatea de a oferi soluții inovatoare, fiabile și adaptate la cerințele fiecărui proiect.Optează pentru soluțiile de automatizare oferite de Eurotehnica IT&C și bucură-te de un nivel de confort și securitate sporit în proprietatea ta. Cu tehnologia noastră avansată și serviciile personalizate, suntem pregătiți să transformăm accesul în spațiul tău într-o experiență sigură, confortabilă și eficientă.

Servicii de urgență prompte și fiabile, asigurând intervenții rapide și soluții eficiente pentru orice situație critică în domeniul instalațiilor electrice. Disponibilitatea noastră înseamnă că suntem mereu gata să răspundem nevoilor tale imediate. 0762.111.350.

Contact
 • Strada. Popoveni Nr. 5B, Craiova
 • Luni-Vineri 08:00 - 17:00
 • 0721.322.260

Ai o intrebare?